dissabte, 13 d’octubre del 2012

Gofres de canyella... i crema de xocolata!




Ingredients per 12 unitats:
20 g de mantega
100 g de farina
10 g de llevat
1/2 culleradeta de canyella
2 ous
50 ml de llet condensada
100 ml de llet



Preparació:
Fondre la mantega a una cassola petita i deixar-la refredar.
En un bol ampli, barrejar la farina amb la canyella i el llevat. En un altre, batre els ous amb els dos tipus de llet i la mantega fosa. Afegir aquesta barreja a la farina i remoure. Deixar reposar la massa al manco 30 minuts a la gelera.

Fer els gofres seguint les instruccions de la vostra gofrera (en uns 3 minuts estàn fets). A mesura que vagin sortint, regar generosament els gofres, encara calents, amb la crema de xocolata. Servir-los immediatament.



Per a la crema de xocolata:
30 g de sucre llustre
2 cullerades d'aigua
110 g de xocolata de cobertura
15 g de mantega

Fondre la sucre amb l'aigua a una cassola. Quan bulli, afegir-hi la xocolata i la mantega i barrejar-ho fins a aconseguir una textura cremosa.


Bon profit!
Maria. Clau.