dissabte, 14 de juliol del 2012
Minipizza.
Ingredients per a quatre persones:
Preparació:
12 llesques de pa de motlle
12 rodanxes de pernil dolç
6 rodanxes de bacon
100 g de tomàtiga natural triturada
100 g de formatge ratllat
12 rodanxes de pernil dolç
6 rodanxes de bacon
100 g de tomàtiga natural triturada
100 g de formatge ratllat
Preparació:
Escalfar el forn a 180º i folrar la safata amb paper per fornejar.
Tallar les llesques en forma rodona amb l'ajuda d'un tallador de pastes. Untar-les amb la salsa de tomàtiga natural, i afegir una rodanxa pernil dolç i mitja rodanxa de bacon per llesca. Escampar el formatge entre les 12 llesques i al forn!
Fornejar uns 20 o 25 minuts, fins que les pizzes estiguin daurades.
Tallar les llesques en forma rodona amb l'ajuda d'un tallador de pastes. Untar-les amb la salsa de tomàtiga natural, i afegir una rodanxa pernil dolç i mitja rodanxa de bacon per llesca. Escampar el formatge entre les 12 llesques i al forn!
Fornejar uns 20 o 25 minuts, fins que les pizzes estiguin daurades.
Bon profit!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: