dilluns, 2 de juliol del 2012

Mousse de triple xocolata.




Aquesta setmana hi havia festa, el segon aniversari de na Gemma! I com que li agrada molt la mousse de xocolata, en honor seu vaig fer una variant de la Mousse de crema irlandesa que ella pogués gaudir... i tant si ho va gaudir!




Ingredients:
Per a la masa.
200 g de galeta Maria
100 g de mantega fosa

Per a la mousse de xocolata blanca.
200 g de xocolata blanc
100 g de llet condensada
200 ml de nata
2 fulls de gelatina
2 dits de llet

Per a la mousse de xocolata amb llet.
200 g de xocolata amb llet
100 g de llet condensada
200 ml de nata
2 fulls de gelatina
2 dits de llet

Per a la cobertura.
200 g de xocolata de cobertura
50 g de llet condensada
2 dits de llet




Preparació:
Triturar les galetes i afegir-hi la mantega fosa. Mesclar fins que quedi una massa homegènia i folrar la base d’un motlle desmotllable.
Mentre preparam la primera mousse, reservar la base a la gelera. 




Hidratar les dues coes de gelatina amb aigua i reservar.
Montar la nata i reservar a la gelera. Fondre la xocolata blanca. Escalfar dos dits de llet a un tassó 1 minut al micrones i disoldre-hi la gelatina. Barrejar la gelatina amb la llet condensada i la xocolata, i quan sigui una massa homogènia, afegir-hi la nata.

Estendre la primera mousse de xocolata sobre la base de galeta i reservar el pastís a la gelera, al manco 12 hores o fins que veieu que està ben quallat.

Passades aquestes hores, preparar la segona mousse. Hidratar les tres coes de gelatina amb aigua i reservar.

Preparar la mousse de xocolata amb llet exactament igual que la de xocolata blanca; estendre la segona capa i reservar el pastís a la gelera, una altra vegada unes 12 hores o fins que veieu que està ben quallat.

Una vegada el pastís estigui ben quallat, preparam la cobertura. Fondre la xocolata de cobertura amb la llet, i afegir-hi la llet condensada. Repartir-la sobre el pastís i reservar a la nevera al manco una hora. Servir ben fred!




Felicitats petita!

Bon profit!
Maria. Clau.