diumenge, 10 de juny del 2012

Magdalenes de vainilla.



Ingredients per 12 unitats: 
100 g de mantega
150 g de sucre llustre
1 culleradeta d’essència natural de vainilla
2 ous
2 vermells d’ou
175 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
1 polsim de sal
150 ml de nata 





Preparació: 
Escalfar el forn a 175º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.

Batre la mantega amb la sucre i l'essència de vainilla fins a obtenir una crema lleugera. Sense deixar de batre, afegir d'un en un els ous i els vermells d’ou.
Barrejar la farina, el llevat i la sal, i incorporar a la barreja, a poc a poc i de forma alterna amb la nata, a la crema.

Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 20 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta. 




Per a la cobertura: 
70 g de mantega
75 g de sucre llustre
1 culleradeta d’essència de vainilla
Encenalls de colors

Mentre refreden, per fer la cobertura, batre la mantega amb la sucre fins a obtenir una crema lleugera. Passar-la a una pispa pastissera de boca gran i adornar les magdalenes formant espirals. Espolsar els encenalls de colors per damunt i servir. 





Bon profit!
Maria. Clau