dilluns, 11 de juny del 2012

Magdalenes de llimona.



Ingredients per 12 unitats: 
100 g de mantega
100 g de formatge fresc cremós
130 g de sucre llustre
El suc de mitja llimona
2 ous
125 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat  




Preparació: 
Escalfar el forn a 175º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.

Batre la mantega amb el formatge, la sucre, el suc de llimona i els ous fins a obtenir una crema lleugera.

Barrejar la farina, el llevat i el bicarbonat, i incorporar a la barreja.

Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 25 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta. 




Per a la cobertura: 
40 g de mantega
80 g de formatge fresc cremos
150 g de sucre llustre

Mentre refreden, per fer la cobertura, batre tots els ingredients i deixar refredar a la gelera uns 10 minuts. Adornar les magdalenes amb la crema i servir. 




Bon profit!
Maria. Clau.