dilluns, 11 de juny del 2012
Magdalenes de llimona.
100 g de mantega
100 g de formatge fresc cremós
130 g de sucre llustre
El suc de mitja llimona
2 ous
125 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
100 g de formatge fresc cremós
130 g de sucre llustre
El suc de mitja llimona
2 ous
125 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
Preparació:
Escalfar el forn a 175º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.
Batre la mantega amb el formatge, la sucre, el suc de llimona i els ous fins a obtenir una crema lleugera.
Barrejar la farina, el llevat i el bicarbonat, i incorporar a la barreja.
Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 25 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta.
Batre la mantega amb el formatge, la sucre, el suc de llimona i els ous fins a obtenir una crema lleugera.
Barrejar la farina, el llevat i el bicarbonat, i incorporar a la barreja.
Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 25 minuts. Deixar refredar sobre una reixeta.
Per a la cobertura:
40 g de mantega
80 g de formatge fresc cremos
150 g de sucre llustre
Mentre refreden, per fer la cobertura, batre tots els ingredients i deixar refredar a la gelera uns 10 minuts. Adornar les magdalenes amb la crema i servir.
80 g de formatge fresc cremos
150 g de sucre llustre
Mentre refreden, per fer la cobertura, batre tots els ingredients i deixar refredar a la gelera uns 10 minuts. Adornar les magdalenes amb la crema i servir.
Bon profit!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: