dimarts, 12 de juny del 2012

Galetes de doble xocolata.



Ingredients per 40 unitats: 
225 g de mantega 
140 g de sucre llustre
1 vermell d’ou
2 culleradetes d’essència de vainilla
250 g de farina de rebosteria
25 g de cacau en pols
350 g de xocolata negre tallat en trossets petits
1 polsim de sal




Preparació: 
Escalfar el forn a 180º i folrar dues safates amb paper de forn.

Posar la mantega i la sucre en un bol i barrejar bé amb una cullera de fusta. Incorporar el vermell d’ou i l'extracte de vainilla sense deixar de batre. Tamizar la farina, el cacau i la sal sobre la barreja i afegir els trossets de xocolata. Remoure tot fins que quedi ben lligat.

Amb una cullera, prendre una porció de la barreja i formar una bola. Col·locar les boles en les safates deixant una certa distància entre elles i aixafar-les una mica.

Fornejar de 12 a 15 minuts. Una vegada fora del forn, deixar de 5 a 10 minuts en les safates perquè es refredin i, amb l'ajuda d'una espàtula, col·locar sobre una reixeta fins que estiguin totalment fredes.





Mmmmm bon profit!
Maria. Clau.