dissabte, 16 de juny del 2012
Magdalenes amb olives negres.
Ingredients per 12 unitats:
3 cullerades d’oli d’oliva
3 cullerades d’oli d’oliva
30 g d’olives negres sense os
80 g de farina
1 culleradeta de fècula
2 culleradetes de llevat en pols
1 ou
10 cl de nata líquida
½ grall d’all
Sal i pebre bo
80 g de farina
1 culleradeta de fècula
2 culleradetes de llevat en pols
1 ou
10 cl de nata líquida
½ grall d’all
Sal i pebre bo
Preparació:
Escalfar el forn a 180º.
Untar amb oli d'oliva el motlle per a magdalenes. Picar les olives i reservar-les. Barrejar la farina amb la fècula i el llevat i reservar.
Batre amb la batedora l'ou amb la nata fins a obtenir una consistència lleugera i esponjosa. Incorporar la farina i treballar la barreja amb una cullera de fusta fins que agafi cos. Afegir la resta de l'oli d'oliva i l'all picat.
Salar lleugerament, moldre una bona quantitat de pebre bo i afegir-hi les olives picades.
Repartir la massa en els buits del motlle i fornejar de 17 a 20 minuts a 160º.
Una vegada fetes les magdalenes, treure-les i deixar-les refredar sobre una reixeta.
Untar amb oli d'oliva el motlle per a magdalenes. Picar les olives i reservar-les. Barrejar la farina amb la fècula i el llevat i reservar.
Batre amb la batedora l'ou amb la nata fins a obtenir una consistència lleugera i esponjosa. Incorporar la farina i treballar la barreja amb una cullera de fusta fins que agafi cos. Afegir la resta de l'oli d'oliva i l'all picat.
Salar lleugerament, moldre una bona quantitat de pebre bo i afegir-hi les olives picades.
Repartir la massa en els buits del motlle i fornejar de 17 a 20 minuts a 160º.
Una vegada fetes les magdalenes, treure-les i deixar-les refredar sobre una reixeta.
Servir-les tèbies amb l'aperitiu o com a acompanyament d'amanides amb sabors mediterranis.
Bon profit!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: