dissabte, 2 de juny del 2012
Magdalenes amb xocolata blanca.
Ingredients per 12 unitats:
100 g de mantega
130 g de sucre llustre
2 culleradetes de sucre de vainilla
2 culleradetes de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
2 cullerades de cacau en pols
1 ou
250 g de farina de rebosteria
250 g de crema agre
150 g de xocolata blanca
130 g de sucre llustre
2 culleradetes de sucre de vainilla
2 culleradetes de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
2 cullerades de cacau en pols
1 ou
250 g de farina de rebosteria
250 g de crema agre
150 g de xocolata blanca
Preparació:
Escalfar el forn a 180º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.
Batre l’ou i sense deixar de batre incorporar la mantega estovada, la sucre, la vainilla i la crema agre fins a obtenir una crema. Barrejar la farina, el cacau en pols, el bicarbonat i el llevat. Afegir la mescla de farina a la masa d’ou i barrejar fins que els ingredients secs estiguin humits.
Batre l’ou i sense deixar de batre incorporar la mantega estovada, la sucre, la vainilla i la crema agre fins a obtenir una crema. Barrejar la farina, el cacau en pols, el bicarbonat i el llevat. Afegir la mescla de farina a la masa d’ou i barrejar fins que els ingredients secs estiguin humits.
Repartir la pasta a 1/3 dels motlles. Esmicolar la xocolata blanca i repartir-la entre els motlles. Acabar d’omplir-los i allisar la superficie, i coure les magdalenes uns 20 minuts en el nivell mitjà del forn. Deixar refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: