dilluns, 28 de maig del 2012

Magdalenes de vainilla i canyella.



Ingredients per 12 unitats:
125 g de mantega
120 g de sucre llustre
1 culleradeta de vainilla natural
1 culleradeta de canyella en pols
2 ous
150 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
100 ml de nata 




Preparació:
Escalfar el forn a 180º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.

Batre la mantega estovada, la sucre, la vainilla i la canyella fins a obtenir una crema i anar afegint els ous, d'un en un, sense deixar de batre. Barrejar la farina i el llevat, i incorporar la barreja a la crema de mantega alternant-la amb la nata. 




Repartir la pasta entre els motlles i adornar-les amb encenalls de colors i M&M, i coure les magdalenes uns 20 minuts en el nivell mitjà del forn. Deixar refredar sobre una reixeta.






Bon protif!
Maria. Clau.