diumenge, 27 de maig del 2012
Magdalenes de Nutella.
Ingredients per 12 unitats:
100 g de mantega
120 g de sucre llustre
2 ous
100 g de farina de rebosteria
½ culleradeta de llevat en pols
100 g de Nutella
Preparació:
120 g de sucre llustre
2 ous
100 g de farina de rebosteria
½ culleradeta de llevat en pols
100 g de Nutella
Preparació:
Escalfar el forn a 180º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.
Batre la mantega estovada i la sucre fins a obtenir una crema i anar afegint els ous, d'un en un, sense deixar de batre. Barrejar la farina, el cacau i el llevat, i incorporar la barreja a la crema de mantega i ou. Afegir la Nutella i mesclar bé.
Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes uns 20 minuts en el nivell mitjà del forn. Deixar refredar sobre una reixeta.
Batre la mantega estovada i la sucre fins a obtenir una crema i anar afegint els ous, d'un en un, sense deixar de batre. Barrejar la farina, el cacau i el llevat, i incorporar la barreja a la crema de mantega i ou. Afegir la Nutella i mesclar bé.
Repartir la pasta entre els motlles i coure les magdalenes uns 20 minuts en el nivell mitjà del forn. Deixar refredar sobre una reixeta.
Per a la cobertura:
60 g de formatge fresc
60 g de Nutella
Per preparar la cobertura, remoure el formatge fresc amb la Nutella fins a obtenir una crema. Cobrir les magdalenes amb la crema resultant.
60 g de Nutella
Per preparar la cobertura, remoure el formatge fresc amb la Nutella fins a obtenir una crema. Cobrir les magdalenes amb la crema resultant.
A llepar-se els dits!!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: