diumenge, 20 de maig del 2012

Magdalenes de cacauets i cobertura de formatge fresc.





Ingredients per 12 unitats:
100 g de mantega
50 g de mantega de cacauet
150 g de sucre llustre
1 culleradeta d'essència de vainilla
2 ous
125 g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
1 polsim de sal
100 ml de nata líquida per muntar








Preparació:
Escalfar el forn a 175º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.

Batre les dues mantegues fins que escumegin. Barrejar el sucre amb l'essència de vainilla i afegir a poc a poc a la crema. Incorporar els ous d'un en un i sense deixar de batre.
Barrejar la farina, el llevat i la sal, i incorporar-ho a la crema, a poc a poc i alternant-la amb la nata liquida.




Repartir la massa resultant entre els motlles de paper i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 25 minuts. Després, deixar refredar per complet sobre una reixeta.

Per a la cobertura:
200 ml de nata líquida per muntar
80 g de formatge fresc
120 g de sucre llustre tamitzat
½ culleradeta d'essència de vainilla




Mentrestant, per preparar la cobertura, remoure el formatge fresc amb el sucre i l'essència de vainilla fins a obtenir una crema. Montar la nata i afegir a la crema, barrejant be les dues masses.
Passar el resultat a una mànega pastissera de boca gran i repartir sobre les magdalenes.







Bon profit!
Maria. Clau.