dissabte, 19 de maig del 2012

Magdalenes a la Sacher.





Ingredients per 12 unitats:
4 ous
100 g de mantega
140 g de sucre llustre
100 g de xocolata negra (80-85% de cacau)
100 g de xocolata blanca
1 polsim de sal
80 g de farina




Preparació:
Escalfar el forn a 200º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.
Separar les clares dels vermells d’ou. Batre la mantega fosa amb 100 g de sucre i els vermells fins a obtenir una crema. Fondre la xocolata negra i incorporar-ho a la crema. Fondre la xocolata blanca i incorporar-ho també.
Muntar les clares a punt de neu amb la sal i la resta del sucre. Incorporar-ho a la crema de xocolata i després afegir la farina tamitzada.
Distribuir la pasta resultant en els motlles i coure les magdalenes en el nivell mitjà del forn uns 20 minutos. Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.




Per a la cobertura:
Confitura d'albercoc
Cobertura de cacau

Batre una mica la confitura i untar amb ella les magdalenes. Preparar la cobertura segons les instruccions de l'envàs i repartir sobre les magdalenes.






Bon profit!
Maria. Clau.