divendres, 18 de maig del 2012
Magdalenes de canyella i fraules.
260 g de farina de rebosteria
2 ½ culleradetes de llevat en pols
1 culleradeta de canyella
½ culleradeta de bicarbonat sòdic
1 polsim de sal
200 g de fraules
1 ou
180 g de sucre llustre
125 g de mantega
250 ml de iogurt
2 ½ culleradetes de llevat en pols
1 culleradeta de canyella
½ culleradeta de bicarbonat sòdic
1 polsim de sal
200 g de fraules
1 ou
180 g de sucre llustre
125 g de mantega
250 ml de iogurt
Preparació:
Escalfar el forn a 180º. Col·locar els motlles de paper en un motlle múltiple per a magdalenes.
Barreja la farina amb el llevat en pols, la canyella, el bicarbonat sòdic i la sal.
Neteja les fraules, asseca-les i triturar-les. Bat l'ou i incorpora la sucre, la mantega, el iogurt i finalment les fraules triturades. Afegeix a poc a poc la barreja de farina.
Barreja la farina amb el llevat en pols, la canyella, el bicarbonat sòdic i la sal.
Neteja les fraules, asseca-les i triturar-les. Bat l'ou i incorpora la sucre, la mantega, el iogurt i finalment les fraules triturades. Afegeix a poc a poc la barreja de farina.
Distribueix la massa entre els motlles de paper i cou les magdalenes en el nivell mitjà del forn de 20 a 25 minuts.
Una vegada cuites, treu-les del forn i deixa-les reposar 5 minuts en el motlle; després desmotlla les magdalenes i deixa-les refredar totalment.
Pots adornar-les amb xarop de xocolata o de fraules, amb sucre llustre, amb trossets de maduixes, amb nata, ecc.
Bon profit!
Maria. Clau
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: