diumenge, 29 d’abril del 2012

Cupcakes de cacau i nata.


Ingredients per a 12 magdalenes:
100 g de mantega
150 g de sucre llustre
1 sobre de sucre de vainilla
3 ous grans
150 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
100 ml de nata per muntar
1 cullerada de cacau en pols




Preparació: 
Escalfa el forn a 180º. Col·loca els motlles de paper en un motlle per a magdalenes.

Batre la mantega amb la sucre i 1 sobre de sucre a la vainilla fins a obtenir una crema. Incorporar els ous, d'un en un, sense deixar de batre. Barrejar la farina i el llevat i afegir-la a la crema, a poc a poc i alternant-les amb 100 ml de nata. 




Repartir la meitat de la pasta entre els motlles. Afegir el cacau a l'altra meitat. Distribuir la pasta amb cacau entre els motlles. Remoure les pastes de dos colors una mica amb una forqueta per obtenir un efecte de vetes de marbre. Coure les magdalenes a 180º 25 minuts. Després, deixar-les refredar sobre una reixeta. 




Per a la cobertura: 
200 ml de nata per muntar
2 sobres de sucre de vainilla
1 sobre d’estabilitzant per a la nata 




Batre la nata i la sucre a la vainilla amb l’estabilitzant, i repartir la crema resultant sobre les magdalenes. Servir amb una mica de cacau en pols per sobre.




Bon profit!
Maria. Clau.