dimarts, 17 d’abril del 2012

Coques.



Ingredients per a 2 coques mitjanes:
450 g de farina de rebosteria
1 tassó d'aigua tèbia (200 ml)
1 tassó d'oli (200 ml)
40 g llevat de cervesa






Preparació:
Fondre el llevat a un bol amb l'aigua tèbia; quan s'hagi dissolt, afegir l'oli i barrejar. Afegir la farina poc a poc fins que estigui ben amassada. Quedarà una massa ben aferradissa.

Deixar reposar al manco mitja hora.





Tallar la verdura en trossos petits, salpebrar-la i posar-hi un polsim de pebre vermell.

Untar d'oli la llauna i estendre la massa. Posar-hi a sobre la verdura i fornejar a uns 200º durant 20 minuts.





Ingredients segons el tipus de coca:
- Coca de verdura: 4 fulles de bleda, 4 grells, 1 manat de julivert, 1 tomàtiga i arengs o anxoves (col.locats damunt de la tomàtiga tallada en rodanxes).

- Coca de pebres vermells: 4 pebres vermells torrats i tallats en tires, alls i julivert picats.

- Coca de trampó: 3 pebres verds, 1 ceba i 2 tomàtigues.









Bon profit!
Maria. Clau.

2 comentaris:

genestel ha dit...

Uuuummm!Ho farem!!!!I ja t'explicarem!!

petons!!

Claude Vidre ha dit...

Ja contaràs! I recordar fer-ne un parell de fotos! jejeje