dimecres, 18 d’abril del 2012

Música al forn 1: El Petit de Cal Eril

El Petit de Cal Eril, és el projecte a peu entre el folk, la psicodèlia i la cançó d'autor de Joan Pons, músic provinent de la Segarra qui amb el seus discos apareguts a través del segell Bankrobber, ha aconseguit allunyar la vista que el públic seguidor del pop fet en català té fixada habitualment en Barcelona per enfocar-la cap a zones on la música s'enten amb un altre ritme, velocitat i estil de composició.

La proposta d'aquest músic, que alguns comparen amb Albert Pla i d'altres amb Quimi Portet, forma part del nou folk que inunda de mons màgics i sonoritats de bressol les propostes musicals editades en clau de pop en els darrers anys a l'entorn musicat en català.

David Paco, Lluís Rueda i Càndid Coll, completen la formació amb qui engegar les minimúsiques recomanades d'aquest bloc, parau l'orella i gaudiu junt els menuts d'aquesta 'mandolines tralarí', el senzill que s'encarregava de mostrar l'avançada musical del segons dels àlbums editats per "El petit de Carl Eril" "... i les sargantanes al sol (2009).


Pots trobar més informació sobre la banda a aquests links


Pa pa pa pa ra ra para... parapa...
Ni vuit mandolines ben rostides
haurien pogut acabar
amb semblant parabrises.
Ni vuit helicòpters militars
haurien calgut per tapar
semblant forat.
Tan si és d'enganxar, com dues
Tan si has de marxar, com sues...
És tan important 
trobar gent que m'entengui
com tu
pa pa para pa pa rara...

1 comentaris:

genestel ha dit...

Aquest estil sempre m'agrada d'escoltar... és tan nostre!!

Molts petons!!

^^