dimecres, 21 de març del 2012

Cupcakes de doble xocolata.


Ingredients per a 12 magdalenes: 
240 g. farina de rebosteria
60 g. xocolata en pols
240 g. sucre llustre
1 polsim de bicarbonat
15 g. llevat (1 sobre)
1 polsim de sal
2 ous grans a temperatura ambient
180 ml 'Buttermilk'
3 cullerades d'oli
1 cullerada d'essència de vainilla
180 ml aigua tèbia



Preparació: 
Escalfar el forn a 200º i preparar la safata amb els motlles de paper o silicona.
D'una banda, barrejar els ingredients secs: farina, xocolate, sucre, bicarbonat, llevat i sal. Reservar.
D'altra banda, barrejar la resta d'ingredients: ous, 'Buttermilk', oli, extracte de vainilla i aigua. Afegir a poc a poc la barreja de farina. Encara que sembli que queda molt líquid, és com ha de sortir.
Omplir els motlles fins a cobrir aproximadament ¾ parts d'ells, i enfornar durant 20 minuts a 180º Una vegada llests deixa que refredin.



Per a la cobertura: 
300 g. de xocolata de cobertura
100 g. de nata

Fondre en el microones la xocolata i reservar. Bullir la nata i barrejar amb la xocolata i deixar que refredi. Una vegada freda i amb "cos" pots emplenar una pispa pastissera i cobrir els cupcakes.



*Decorar amb llaminadures, encenalls de xocolata o de colors, núvols, M&M...


Bon profit!
Maria. Clau.