diumenge, 10 de febrer del 2013

Magdalenes de iogurt.




Ingredients per 12 unitats:
120 g de mantega
60 g sucre llustre
1 ou gran
250 g farina de rebosteria
2.5 culleradetes de llevat en pols
100 g de llavors de xocolata
200 g de iogurt



Preparació:
Escalfa el forn a 180º. Col·loca els motllets de paper en un motlle per a magdalenes.

Fon la mantega amb la sucre. Bat l’ou i afegeix-hi la mantega amb la sucre fins a obtenir una crema. Mescla la farina i el llevat, i afegeix-la a la barreja, a poc a poc. Afegeix el iogurt sense deixar de batre.
Finalment, afegeix les llavors de xocolata i mescla-ho amb una espàtula.

Reparteix la pasta resultant entre els motllets de paper fins a cobrir aproximadament ¾ parts i enforna durant 25 minuts a 180º. Després deixa-les refredar sobre una reixeta.




Bon profit!
Maria. Clau.