diumenge, 3 de febrer del 2013

Magdalenes d'ametlla.



Ingredients: 
100 g de mantega
150 g sucre llustre
1 culleradeta d’essència de vainilla
2 ous grans
175 g farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
150 ml de llet
250 g d’ametlla en pols



Preparació:
Escalfa el forn a 180º. Col·loca els motllets de paper en un motlle per a magdalenes. Fon la mantega amb la sucre i l’essència de vainilla. Posa la barreja en el recipient de la batedora i bat-ho fins a obtenir una crema. Afegeix els ous d'un en un, mentre segueixes batent. Mescla la farina i el llevat, i afegeix-la a la barreja, a poc a poc i alternant-la amb la llet. Afegeix per acabar l’ametlla en pols.



Reparteix la pasta resultant entre els motllets de paper fins a cobrir aproximadament ¾ parts i enforna durant 25 minuts a 180º. Després deixa-les refredar sobre una reixeta.



Bon profit!
Maria. Clau.