dilluns, 18 de juny del 2012

Magdalenes amb mel.





Ingredients:
60 g de mantega
50 g de farina
1 culleradeta de fècula
1 culleradeta de llevat en pols
1 ou
60 g de mel sòlida
2 sobres de sucre a la vainilla
Un polsim de sal




Preparació:
Fondre la mantega a foc suau i seguir coent fins a aconseguir un color avellana. Deixar-la refredar una mica i filtrar-la.

En un bol, ajuntar la farina amb la fècula i el llevat. Barrejar bé.

Batre uns 5 minuts amb la batedora l'ou, la mel, la sucre a la vainilla i el polsim de sal, fins a obtenir una consistència lleugera i esponjosa. Amb una espàtula de fusta incorporar primer la farina i després la mantega. Tapar la barreja amb film transparent i deixar-la reposar 1 hora.

Amb ajuda d'una cullera, repartir la massa en els buits d'un motlle per a magdalenes prèviament untats amb mantega. Fornejar de 8 a 10 minuts a 160º. Treure les magdalenes i deixar-les refredar sobre una reixeta.





Bon profit!
Maria. Clau.