diumenge, 6 de maig del 2012

Galetes de coco i galetes d'ametlla.




Galetes de Coco.
Ingredients per a unes 30 unitats:
280 g de farina de rebosteria
140 g de sucre llustre
1 vermell d’ou
225 g de mantega
2 culleradetes d’essència de vainilla
100 g de coco en pols 




Galetes d'ametlla.
Ingredients per a unes 30 unitats:

400 g de farina de rebosteria
140 g de sucre llustre
2 vermells d’ou
225 g de mantega
1 culleradeta d’essència de vainilla
1 culleradeta de canyella en pols
200 g d’ametlla en pols 




Preparació per ambdues opcions:
Batre la mantega amb la sucre. Afegir-hi el vermell d’ou i la vainilla/canyella sense deixar de batre. Tamisar la farina sobre la mescla, afegir-hi el coco/ametlla i mesclar fins que no quedin grumolls. 

Dividir la massa i formar dues boles, embolicar amb film i deixar a la nevera una hora.

Escalfar el forn a 180ºC. Estendre la massa entre dues fulles de paper de forn o pergamí amb l’ajut d’un corró, i deixant un espessor de 5mm aproximadament a les de coco, 1cm a les d'ametlla.




Tallar les galetes amb un tallador de galetes i enfornar en una safata folrada amb paper pergamí o de forn durant 15-20 minuts (segons la grandària de les galetes) fins que les vores estiguin daurades. 

Deixar-les sobre una reixeta i una vegada fredes, guardar-les en una caixa de llauna ben tancada. 




Feliç dia a totes les que son mares, a les que estan a punt de ser-ho, i a les que ho voldrien ser i encara no ho son (que tot arriba!). Sou les millors mares que podrien tenir els vostres fills!!

Especialment feliç dia a la millor mare del món, la meva!! jejejeje




Bon profit!
Maria. Clau