divendres, 20 d’abril del 2012

Pastes de te.






Ingredients per a unes 70 galetes:
400 g farina de rebosteria
260 g mantega
180 g sucre llustre
2 cullerades de llet
1 culleradeta de vainilla liquida
1 ou gran
1 culleradeta de llevat





Preparació:

Escalfar el forn a 180º, i preparar les safates.

Batre la mantega amb la sucre, fins a aconseguir que tengui textura de pomada. Recoman deixar la mantega fora de la nevera al manco des del dia abans, així farà mes bo treballar.

Afegir la vainilla i batre. Afegir després la llet i batre. I afegir l'ou i batre, fins que quedi ben homogeni.







Afegir a poc a poc la farina tamisada amb el llevat, i anar mesclant amb una cullera. Mesclar bé sense amassar.



Queda una massa difícil de treballar amb motlles per donar-li forma; jo he emprat una pistola de rebosteria. Si no en teniu, provau a fer les formes que vulgueu directament amb les mans.






Enfornar durant 15 minuts aproximadament; no deixar-les daurar! Un cop fora del forn, deixar-les refredar.






*Es pot decorar les galetes amb xocolata de cobertura, sucre, encenalls, ecc.



Es l'hora del te!
Maria. Clau.