diumenge, 22 d’abril del 2012
Cupcakes de plàtans i avellanes.
Ingredients per a 12 magdalenes:
100 g de mantega
150 g de sucre bru
2 culleradetes de sucre a la vainilla
2 ous grans
150 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
½ culleradeta de canyella
1 polsim de sal
2 plàtans madurs
75 ml de sèrum de mantega
50 g d'avellanes picades
150 g de sucre bru
2 culleradetes de sucre a la vainilla
2 ous grans
150 g de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat en pols
½ culleradeta de bicarbonat
½ culleradeta de canyella
1 polsim de sal
2 plàtans madurs
75 ml de sèrum de mantega
50 g d'avellanes picades
Preparació:
Escalfar el forn a 180º. Col·loca els motlles de paper en un motlle per a magdalenes.
Batre la mantega amb les dues classes de sucre fins a obtenir una crema. Sense deixar de batre, incorporar els ous d'un en un.
Barrejar la farina, el llevat, el bicarbonat, la sal i la canyella. Aixafar els plàtans amb una forqueta i barrejar-los amb el sèrum de mantega.
Barrejar la farina, el llevat, el bicarbonat, la sal i la canyella. Aixafar els plàtans amb una forqueta i barrejar-los amb el sèrum de mantega.
Afegir a la crema, a poc a poc i de forma alterna, les barreges de farina i plàtan. Finalment, agregar les avellanes i remoure.
Repartir la pasta entre els motlles i coure a 180º durant 25 minuts. Després deixar refredar sobre una reixeta.
Repartir la pasta entre els motlles i coure a 180º durant 25 minuts. Després deixar refredar sobre una reixeta.
Per a la cobertura:
200 ml nata
Encenalls de xocolata.
Mentre refreden, muntar la nata. Adornar-les amb encenalls de xocolata.
Encenalls de xocolata.
Mentre refreden, muntar la nata. Adornar-les amb encenalls de xocolata.
*Es pot substituir les avellanes per ametlles o anous, i la cobertura de nata muntada per formatge fresc amb sucre.
Bon profit!
Maria. Clau.
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: