divendres, 6 d’abril del 2012
Magdalenes de coco.
120 g de cobertura de xocolata blanca
120 g de mantega
2 ous grans
120 g sucre llustre
125 g farina de rebosteria
100 g coco en pols
1 culleradeta de llevat en pols
120 ml de llet de coco
Preparació:
Escalfa el forn a 180º. Col·loca els motlles de paper en un motlle per a magdalenes. Fon la cobertura de xocolata i la mantega en un perol a foc lent o en el microones i deixa-ho refredar.
Separa les clares dels vermells d'ou. Monta les clares a punt de neu. Afegeix, a poc a poc, 50 g de sucre i barreja-ho fins que obtenguis merenga. Bat els vermells amb la resta del sucre i incorpora'ls a la barreja de xocolata i mantega.
Mescla la farina, el coco i el llevat, i afegeix-la a la barreja, a poc a poc i alternant-la amb la llet de coco. Després incorpora la merenga. Reparteix la pasta resultant entre els motllets de paper fins a cobrir aproximadament ¾ parts i enforna durant 25 minuts a 180º. Després deixa-les refredar sobre una reixeta.
Per a la cobertura:
200 g de formatge fresc
120 g de sucre llustre
100 g de coco ratllat
Mentre refreden, barreja els ingredients de la cobertura i reparteix-la sobre les magdalenes. Adorna-les amb encenalls de coco.
120 g de mantega
2 ous grans
120 g sucre llustre
125 g farina de rebosteria
100 g coco en pols
1 culleradeta de llevat en pols
120 ml de llet de coco
Preparació:
Escalfa el forn a 180º. Col·loca els motlles de paper en un motlle per a magdalenes. Fon la cobertura de xocolata i la mantega en un perol a foc lent o en el microones i deixa-ho refredar.
Separa les clares dels vermells d'ou. Monta les clares a punt de neu. Afegeix, a poc a poc, 50 g de sucre i barreja-ho fins que obtenguis merenga. Bat els vermells amb la resta del sucre i incorpora'ls a la barreja de xocolata i mantega.
Mescla la farina, el coco i el llevat, i afegeix-la a la barreja, a poc a poc i alternant-la amb la llet de coco. Després incorpora la merenga. Reparteix la pasta resultant entre els motllets de paper fins a cobrir aproximadament ¾ parts i enforna durant 25 minuts a 180º. Després deixa-les refredar sobre una reixeta.
Per a la cobertura:
200 g de formatge fresc
120 g de sucre llustre
100 g de coco ratllat
Mentre refreden, barreja els ingredients de la cobertura i reparteix-la sobre les magdalenes. Adorna-les amb encenalls de coco.
*També pots decorar-les amb llaminadures!
Bon profit! I bones festes de Pasqua!
Maria. Clau
Etiquetes de comentaris:
Menjar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris: