diumenge, 15 d’abril del 2012

Cocarrois.




Ingredients per a 20 cocarrois: 
1 kg farina de rebosteria
1 tassó d’aigua (200 ml)
1 tassó d’oli (200 ml)
1 ou





Preparació:
Barrejar el saïm, l'ou, l'oli i l'aigua. Preferiblement treballar amb els ingredients a temperatura ambient.

Quan aconsegueixis que tengui textura de pomada, afegir a poc a poc la farina i barrejar fins que quedi una massa consistent. Reservar la massa al manco mitja hora. 




Salpebrar el farciment, ruixar-ho amb una mica d'oli i posar-hi pebre vermell, i deixar-ho preparat. 




Una vegada reposada la massa, se separa en bolles d’uns 100 g cada una; si son massa petites no hi cap gaire farcit. Sobre una superficie enfarinada i amb l’ajut d’un corró, aprimar la massa i formar semicercles d’uns 4 mm de gruix, posar-hi al centre el farcit, doblegar-les pel centre i tancar fent pessigades. Col·locar-les a una placa de forn untada d’oli i fornejar a 180º fins que estiguin daurades, aproximadament 1 hora. 





Farcit: 
2 manats de bleda
1 colflori
2 grells
Panses (sense cues ni pipes)
Si voleu també hi podeu posar pinyons.






Bon Profit!
Maria. Clau.

2 comentaris:

genestel ha dit...

Aquesta no la podrem fer!!!Ens saltariem la nostre dieta i després me sentiriem molt culpables...!Potser quan anem a Mallorca les menjarem allà!!!

Molts petons!!

Per cert, molt bones les fotos!!!Trobo molt a faltar veure els teus treballs!!!Al nostre dúplex nou quedaría molt bé una de les teues fotos tan i tan maques...!!!
(per si no l'has captat, és una indirecta!!!Jajajajajaaa...!)

Claude Vidre ha dit...

Un indirecta? Quin indirecta? jajajaja

Doncs quan vulguis, tria foto i cerca impremta! ;)

Mira que fa estona que no faig una sessió on no hi surti un petit bitxo de mig metre... jajajaja