dimecres, 28 de març del 2012

Crespells.



Ingredients:
1 kg farina de rebosteria
200 g saïm
3 vermells d'ou
300 g sucre llustre
1 tassa de cafè de suc de taronja
1 tassa de cafè d'oli
1 llimona ratllada
1 taronja ratllada
1 cullerada petita de canyella





Preparació:
Barrejar el saïm, l'oli, els vermells d'ou, el suc, les ratlladures i la sucre; preferiblement treballar amb els ingredients a temperatura ambient, així es barregen millor.

Quan aconsegueixis que tengui textura de pomada, afegir a poc a poc la farina i barrejar fins que es desenganxi de les mans. Reservar la massa al manco mitja hora.

Escalfar el forn a 180º i preparar la safata folrada amb paper pergamí o de forn.






Estendre la massa amb l'ajut d'un corró, sobre una superfície enfarinada o embolicada amb paper de forn, deixant un espessor d'1,5 mm. Tallar amb un tallador de galeta i anar col·locant-les en la safata del forn.

Fornejar durant 20-25 minuts, fins que comencin a daurar-se.





Bon profit!
Maria. Clau.