dissabte, 14 d’abril del 2012

Mousse de fraules.


Ingredients per a 12 racions:
500 l de nata
180 g de llet condensada
300 g de fraules
Sucre llustre




Preparació:
Rentar bé les fraules i triturar-les amb la batedora fins que quedi un puré fi. Si hi ha massa pipetes es pot passar per un colador. Afegir-hi la llet condensada i batre una mica, fins que quedi uniforme.

Muntar la nata i barrejar amb el puré. Si és necessari afegir-hi una mica de sucre llustre. 




Repartir la mousse dins tassons petits, pots de iogurt de vidre o copes de còctel, i servir ben fred!







*Per a decorar podeu emprar una mica de puré de fraules, nata, xarop de xocolata, sucre llustre, ecc.
*També es pot emprar aquesta recepta per fer mousse de llimona, i en aquest cas hauríeu de posar 150 g de suc de llimona.



Fàcil i ràpid!
Bon profit!
Maria. Clau.

2 comentaris:

genestel ha dit...

Wawwww! Les maduixes ens tornen bojos!!!!Potser ho faré pel cumple d'en veteli!!!

^^

Claude Vidre ha dit...

Doncs es ben fàcil fer-la i no du gens de temps, tan sols has de tenir en compte que les maduixes d'aquí a no res s'acaben...
Ja em contaràs si ha sortit bo!